Bli leverantör

Bli en del av teamet

Essinge Rail är verksamt över hela Europa. Vi arbetar med terminalhållare, järnvägsoperatörer, speditörer och åkerier. Utan engagerade samarbetspartners är det svårt att bygga de strukturer som krävs av ett modernt transportföretag. Vi letar därför ständigt efter transportföretag som vill samarbeta med oss för att åstadkomma en hållbar konkurrenskraftig transportlösning med järnväg som bas. Många av våra partners är både underleverantörer och användare av vår transportlösning.

På denna sida efterfrågar vi tjänster som är aktuella, men det finns alltid utrymme för spontana förfrågningar. Finns det något företag som känner sig manat vill vi gärna ha kontakt med det. Om du tycker det verkar spännande vill vi gärna att du hör av dig till oss. Enklast är att använda kontaktformuläret nedan. Alternativt skickar ni ett mejl direkt till info@essingerail.se

Läs vår Code of conduct

Just nu söker vi åkerier som trafikerar
  • Inrikes Sverige, styckegods och hellaster
  • Polen/Tjeckien/Slovakien – Tyskland ToR

    Denna sida är skyddad av reCAPTCHA och Google, Privacy Policy och Terms of Service gäller. Genom att skicka dina uppgifter samtycker du till vår gdpr.